mandag den 28. marts 2016

Væggelus i Burgos ?

En pilgrim melder om væggelus på det kommunale herberg i Burgos.
Væggelus var tidligere et rimeligt stor problem på en del - især kommunale - herberger i Spanien. Men i de senere år er der gjort en del, og i Frankrig, hvor det også har været et problem, synes det som om, at det er fortid. Men enkelte steder i Spanien forlyder det nogen gange, at der stadig er problemer.
Nu melder en pilgrim på den engelsksprogede hjemmeside https://www.caminodesantiago.me/, at vedkommende i den forgangne uge blev bidt af væggelus på det kommunale herberg i Burgos på Camino Frances. Læs selv her:
I have had an unfortunate experience tonight to be bitten by bed bugs in the Municipal Albergue in Burgos. I am sure it was bed bugs because I managed to catch several at night in my bed (and took pictures in the morning). I stayed two nights in this albergue, but different beds - the first night was ok, the second gave me the bed bug problem. Now I am freaking out what I should do next as I know it is not easy to get rid of them... Of course, I reported the problem to the hospitaleros.

I går påskesøndag kom der 1.074 pilgrimme ind til Santiago. Dermed er antallet af pilgrimme i marts i år allerede væsentlig højere end i marts i fjor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar