fredag den 18. marts 2016

Pilgrimstræf den 1. april

Pilgrimssæsonen er så småt begyndt. I København mødes en lille gruppe pilgrimme for at tale om næste tur. På mødet kan der købes pilgrimspas.
Har du lyst til at gå pilgrimsvandring, eller har du allerede været afsted og gerne vil dele dine erfaringer med andre, var det måske en ide at gå med til pilgrimstræf i Sankt Mariæ kirke, Jes Jessensvej på Frederiksberg, fredag den 1. april. En mindre gruppe pilgrimme - indtil nu 15-20 stykker - har sat hinanden stævne til messen i kirken kl. 17.00, før det efterfølgende samvær med fællesspisning i lokaler stillet til rådighed af Sankt Liobasøstrene. Ivar Hoel, der har cyklet, fra København til Santiago, vil fortælle lidt om sine oplevelser. Desuden er det muligt - eventuelt i mindre grupper - at få svar på spørgsmål til de forskellige pilgrimsruter. Det ser ud til, at der er nye pilgrimme, der gerne vil høre om Camino Frances (Saint Jean Pied de Port - Santiago) og om Camino Portugues, der går fra Portugal direkte nord på til Santiago. Der vil være pilgrimme til stede, som også kender andre spanske jakobsveje( Caminoer ), samt jakobsveje i både Frankrig, Tyskland og Østrig. Det vil også - som noget nyt - være muligt at købe pilgrimspas, der kan bruges på alle Sankt Jakobsveje (Caminoer).
Da der er fællesspisning, vil initiativtagerne til træffet af hensyn til indkøb, gerne have en fornemmele af, hvor mange der kommer. Derfor meget gerne tilmelding på jakobsvejen@gmail.com.
I går torsdag kom der 179 pilgrimme ind til Santiago.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar