tirsdag den 18. oktober 2016

Camino Primitivo

Der er nu lagt en beskrivelse af Camino Primitivo ind på denne side under Europæiske Pilgrimsveje
Undertegnede har her i september-oktober gået Camino Primitivo (Oviedo -Santiago ca 325 km). Enkelte læsere af denne hjemmeside har ført spurgt til denne pilgrimsrute, og nu har jeg skrevet lidt, som kan læses under Europæiske pilgrimsveje. Jeg vil dog anføre en - meget personlig - kommentar. Jeg tror, at førstegangspilgrimme bør tage en af de andre ruter først. Og i mit sind er der ingen tvivl, om hvilket rute jeg vil anbefale. Førstevalget er Camino Frances - eller muligvis Camino Portugues. Du kan læse om Camino Frances lige herunder dateret den 17. oktober eller under Europæiske pilgrimsveje. Her et billede, der viser, at man går over bjerge og ser ned på skyerne på Camino Primitivo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar