tirsdag den 16. juni 2015

Forsvundet pilgrim er stadig ikke dukket op !!!!!!

Det er nu over 2 måneder siden, at 41 årig amerikaner forsvandt efter Astorga.
Det er lidt af et mysterium, hvad der er sket med den 41 årige Denise Thiem, der gik Camino Frances alene, og som sidst er set ved Astorga den 5. april  for nu over to måneder siden. Politiet har ledt over alt langs ruten op af bjerget mod Rabanal og videre mod Jernkorset, men indtil videre uden resultat. Og den 41-årige pilgrims familie har via de sociale medier og spanske aviser gjort deres til, at historien om den forsvundne pilgrim er blevet spredt, så andre pilgrimme og besøgende i området omkring Astorga - Rabanal har kunnet observere eventuelle spor.
Her den eftersøgningsannonce, som dukker op mange steder på nettet i denne tid, hvis man læser artikler om pilgrimsvandring.
Der har været længere diskussioner på flere pilgrimsfora, om hvorvidt det er blevet farligt at gå Caminoen. På denne engelsksprogede hjemmeside med mange amerikanske indlæg har diskussionerne været ret heftige: https://www.caminodesantiago.me/community/threads/some-thoughts-on-the-safety-and-risks-of-the-camino.34393/
Andre steder steder advarer man nu - specielt kvinder - mod at gå alene på strækningen mellem Astorga og Rabanal, hvor flere mener, at Denise Thiem må være blevet overfaldet og eventuelt bortført. Der er mange teorier på nettet, og  en anden kvinde har meldt om mistænkelige mandspersoner, der lagde hånd på hende, så hun måtte løbe og gemme sig i en busk, til de forsvandt. Politiet har ikke - her efter to måneder - lukket sagen, men patruljere jævnligt i området.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar