tirsdag den 17. februar 2015

Pilgrimsgudstjeneste, symposium og pilgrimsudstillinger i Hamborg

Fredag, den 20. og lørdag, den 21. februar er der en bred vifte af tilbud til pilgrimme i Hamborgs store evangeliske kirke.

Hauptkirche Sankt Jacobi i Hamburg er nu på fredag lørdag centrum for en række tilbud for interesserede pilgrimme. Fredag holdes et større symposium om pilgrimsvandring. Det finder i øvrigt sted i den danske sømandskirke i Hamborg. På symposiet vil en række forskellige "pilgrimsspecialister" give hver deres bud på pilgrimsvandring, her de forskellige oplægsholdere: teolog Prof. Dr. Notger Slenczka, journalist Matthias Iken, sociolog Dr. Christian Kurrat, sports- og videnskabsmanden Sabrina Hans og Dr. Manfred Gerland.
Lørdag er der stjernevandring i Hamborg efterfulgt af pilgrimsgudstjeneste i Sankt Jacobi kirke, hvor der bagefter åbnes en større pilgrimudstilling med 35 stande/boder om pilgrimsfærd. Der er tilmeldt udstillere fra flere forskellige europæiske lande, foruden Tyskland er det  Østrig, Schweiz, Rumænien, Ungarn og Norge, hvor man kan blive klogere på et væld af pilgrimsvandringsmuligheder.

Er du interesseret i at deltage kan du læse mere på Sankt Jacobis hjemmeside:
I går mandag kom der 31 pilgrimme ind til Santiago


Ingen kommentarer:

Send en kommentar