onsdag den 18. februar 2015

Bagagetransport på Primitivo og Camino del Norte

Det spanske postvæsen vil nu også lave bagagetransport på andre ruter end den franske.
Det spanske postvæsen begyndte i fjor på forsøgsbasis en bagetransport på Camino Francés, som er omtalt tidligere på denne hjemmeside. Her bestilles transporten via postvæsenets hjemmeside:
 http://www.correos.es/ss/Satellite/site/pagina-1363184040050/sidioma=es_ES, hvor der står mere om bagagetransporten på den franske rute. I år har postvæsnet valgt at gøre forsøgsordningen på den franske rute permanent.
Men nu skulle 15 posthuse langs Primitivo og Camino del Norte i følge hjemmesiden :  www. Ine.es
også tilbyde pilgrimme transport af rygsække. Det skulle være muligt at bestille transporten pr. telefon og mail undervejs, ligesom postvæsnet skulle tilbyde at levere "overskydende" bagage til Santiago, hvor den så kan afhentes, når pilgrimsvandringen er slut. Jeg kan indtil videre kun henvise til dette link http://www.lne.es/occidente/2015/01/28/correos-impulsa-servicio-envio-maletas/1704934.html , da jeg ikke har set nyheden andre steder.
I går, flæske- eller hvide tirsdag, kom 36 pilgrimme til Santiago, og i dag er det aske onsdag, første dag i fastetiden, og der vil være askeonsdagsliturgi i katedralen i Santiago med askeindvielse og askekorsuddeling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar