søndag den 29. januar 2017

Footprints, the path of your life

Ny film om Caminoen med en lidt anderledes rute til Santiago.
En ny "dokumentarfilm" om Camino de Santiago er for tiden en del omtalt på diverse hjemmesider. Filmen har selv en hjemmeside: http://footprintsdocumentary.com/, hvor der vises en fantastisk trailer med et landskab, hvor af det ikke sådan er lige til at finde ud af hvilken pilgrimsrute, der er gået. Men jeg synes, at jeg kan genkende flere steder fra Camino del Norte, så mit gæt er Camino del Norte med omveje. Filmen skulle fortælle historien om en gruppe unge mænds pilgrimsfærd til Santiago, og hvad turen er kommet til at betyde for dem.
Selvom jeg endnu ikke har set filmen, har jeg meget lyst til at se den, og de billeder der vises i traileren er helt fantastiske. Så vidt jeg kan se, har gruppen gået en række omveje langs Bakserlandets kyst, hvor de - måske - har besøgt/ gået af stien mod San Juan de Gaztelugatxe, nord for Bilbao, inden, de er vendt tilbage til Camino del Norte.
Her en trailer vist på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=3xIXtd-bIn0
Og her filmplakaten. Filmen skulle være fra oktober i fjor (2016), men jeg har endnu ikke hørt om den her i landet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar