tirsdag den 22. december 2015

Velsignet jul til alle pilgrimme

Det vil være begrænset, hvor meget wwww.jakobsvejen.dk vil blive opdateret her de sidste få dage af adventstiden og i juletiden efter den 24. december. Da siden efterhånden har fået ret mange trofaste læsere, samt pilgrimme og pilgrimme in spe, der ønsker den type information om pilgrimsvandring, som denne side kan præstere, er det tanken at fortsætte www.jakobsvejen.dk også i 2016. Hjemmesiden vil fortsat bære meget præg af de oplevelser og de pilgrimsruter, som undertegnede har valgt at gå eller interessere sig for. I det kommende år har jeg allerede planlagt at gå Camino Portugues over Fatima i foråret, og det vil der senere i 2016 komme en del informationer om. Dernæst har jeg lidt løse planer om at gå lidt af Via Francigiane (Pilgrimsruten til Rom), samt forhåbentlig i efteråret 2016 hele Camino Primitivo. Hvor meget af det, der bliver til noget, er det selvfølgelig ikke til at sige noget om, da denne pilgrims alder efterhånden er nået en højde, hvor naturen en dag af sig selv siger stop.
Eventuelle mail til denne hjemmeside: jakobsvejen@gmail.com , vil blive læst lejlighedsvis i juletiden, så har I eventuelle spørgsmål om pilgrimsvandring, vil jeg forsøge at svare hen ad vejen.
Ved siden af denne julehilsen kan i se et Hellig 3 Kongers motiv fra los Santos Reyes i den lille bebyggelse la Calera i Valle Gran Rey på La Gomera. La Gomera er en lille naboø til Tenerife, og den lille ø består stort set kun af et kæmpebjerg (over 1400 meter) med et utal af sti-systemer, som jeg i nogle uger næsten hver eneste vinter i mange år har brugt til at holde bentøjet i gang.
Jeg ønsker alle pilgrimme en velsignet jul og et Buen Camino i 2016 med Frans' af Assisi's hilsen til alle han mødte på sine lange gåture
Pax et Bonum
Poul Erik Magnussen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar