søndag den 4. oktober 2015

Pilgrimstræf på torsdag

En mindre gruppe pilgrimme - både nye og garvede - mødes i Sankt Vilhelm Kirke i Hillerød.
"Min første Camino" er hovedtemaet, når nogle pilgrimme har sat hinanden stævne ved en pilgrimsmesse i Sankt Vilhelm Kirke på torsdag, den 8. oktober kl. 17.00 med efterfølgende samvær i menighedssalen. Arrangementet er åbent for alle - både dem, der har været på pilgrimsvandring og dem, der har et ønske om en gang at gøre det. Ideen til Pilgrimstræffet er hentet i Tyskland, hvor såvel garvede som kommende pilgrimme i mange byer jævnligt sætter hinanden stævne ved pilgrimstræf, hvor de udveksler erfaringer om de forskellige pilgrimruter, samt hjælper kommende pilgrimme på vej med egne erfaringer.
Det første pilgrimstræf af denne type i Københavnsområdet fandt sted i Sankt Mariæ Kirke på Frederiksberg i foråret, hvor 12 pilgrimme mødtes, og det var her, det blev besluttet at prøve at lave et tilsvarende arrangement i efteråret i Hillerød.
Der vil blive arrangeret lidt mad og drikkevarer i forbindelse med mødet. Derfor vil initiativtagerne gerne have tilmeldinger til postkassen på denne blog jakobsvejen@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar