onsdag den 21. oktober 2015

Engelsk guide til vintercaminoen

Camino de invierno, eller på dansk vintercaminoen, er en afstikker fra Camino Frances og går over byerne Ponferrada - Puente de Domingo Flórez - A Rúa - Quiroga- Monforte de Lemos - Chantada - Rodeiro - Laxe, hvor den rammer Camino Sanabres, der er en fortsættelse af Via de la Plata. En del af vinterpilgrimmene i 2014/15 brugte ruten, fordi der lå så meget sne på toppen af O Cebreio og vejen derfra over bjergene, at det var mere sikkert at gå en anden vej.
Her i sommer kom der så en guide på spansk, som skulle gøre det nemmere at gå denne rute, ligesom pilgrimsvenner af vintercaminoen vil rette op på de klager der tidligere har været over dårlig afmærkning på dele af rute. Pilgrimsvennerne mener, at vintercaminoen kan bruges hele året som et alternativ til Camino Frances.
Nu meddeler forlaget, at en engelsk udgave af guiden er på vej, og at den pt. ligger til gennemlæsning før den går i trykken.
Indtil da en netadresse til den spanske guide: http://www.caminodeinvierno.com/content/gu%C3%AD-del-camino-de-invierno-santiago-por-aida-men%C3%A9ndez-lorenzo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar