mandag den 27. april 2015

Ny hjemmedside for Camino Sanabres

La asociación de Amigos del Camino de Santiago Mozárabe Sanabrés  helt ny opdateret herbergsliste klar.
Via de la Plata, der går fra Savilla i til Santiago deler sig efter ca 600 km i to, så man enten kan gå den traditionelle vej over Astorga, hvor det sidste stykke så følges med Camino Francés ind i Galicien og til Santiago. Men siden 2009 er de fleste pilgrimme begyndt at gå den alternative vej Camino Sanabres, der drejer fra et par etaper efter Salamanca ved Zamora og går via Orense over Ulla floden til Santiago. Turen er meget smuk, og der er de seneste år etableret herberger det meste af vejen, ligesom det er muligt at bo på et kloster undervejs.
La asociación de Amigos del Camino de Santiago Mozárabe Sanabrés har nu lavet en helt ny hjemmeside, hvor du kan få hjælp til den sidste del af Via de la Platas. Du kan finde den på http://www.mozarabesanabres.com , hvor du opgså kan læse om rutens historie tilbage fra midten af 1300 tallet, samt andre praktiske oplysninger. 
Du skal lige være opmærksom på, at der for en del dage siden blev meldt om væggelus på nogle af herbergerne kort efter Zamora. Det burde være i orden nu, men jeg tror, at det kan betale sig at være ekstra opmærksom.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar