fredag den 17. april 2015

Mange forårslukkede herberger på Via de la Plata

Spanske Laura fandt tre lukkede herberg i rap på en dag og følte sig temmelig træt.
Jeg har skrevet om det før. Hvis man ønsker at gå andre ruter end Camino Frances eller Camino Portugues i de tidlige forårsmåneder - altså før maj, er det en god ide at gå på nettet først og lige undersøge om herbergerne langs ruten nu også er åbent.
Spanske Laura fra Teledo ( Ja, mere ved jeg ikke om hende) fortæller en underholdende, men for hendes ben ikke særlig sjov historie på nettet om en marts/apriltur af Via de la Plata. Omkring den meget smukke romerske by på ruten, Caseres, endte hun med at gå over 50 kilometer på en dag, før der var tag over hovedet.
Laura fandt tre lukkede herberg lige efter hinanden. Det første i Garrovillas, der ligger mellem Casar de Cáceres og Canaveral. Her er der ikke nogen nyheder om, hvornår det genåbner.
Det næste Oliva de Plasencia, lukkede i januar. Det er under istandsættelse. Det forventes genåbnet, men der er ikke sat dato på.
Det sidste i Hervás, som er en sjov og anderledes bygning ved en tidligere læsserampe på en banegård. Det var en gang veludstyret og har 22 senge i fem værelser. Her melder en ny bestyrer, at det genåbner inden for få uger.
Men som sagt: Se selv efter, før du tager afsted.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar