fredag den 20. marts 2015

Pilgrimstræf på Frederiksberg

Vi mødes fredag, den 10. april kl. 17.00
I vores store naboland Tyskland er der stort set overalt i landet med jævne mellemrum pilgrimstræf, hvor pilgrimmene mødes for helt uformelt at snakke om pilgrimslivet, give hinanden gode ideer eller hjælpe nye pilgrimme på vej på deres første færd. Mange steder  indleder man disse pilgrimstræf med en messe eller gudstjeneste.
Hvorfor ikke prøve om en sådan ide kunne slå igennem hos os.  Det prøver vi nu, idet vi er nogle få pilgrimme, der er blevet enige om, at mødes til fredagsmesse i Sankt Mariæ Kirke, Jens Jessensvej på Frederiksberg, fredag den 10 april kl. 17.00.  Kirken er også klosterkirke for Liobasøstrene, der har været så venlige at stille et lokale til rådighed for os, så vi kan holde et møde bagefter. Os, der har taget initiativet, laver lidt mad og sørger for drikkevarer.
Vi vil dog meget gerne have en ide om, hvor mange vi bliver, så vi ikke kommer til at købe enten for lidt eller for meget ind. Derfor vil vi gerne bede eventuelt interesserede om at tilmelde sig til mailadressen her på bloggen: jakobsvejen@gmail.com.
Vi vil gerne understrege, at alle interesserede er velkommen - uanset om du er garvet pilgrim eller bare drømmer og tage rygsækken på og tage afsted, og derfor først vil orientere dig lidt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar