onsdag den 31. august 2016

I fly fra Geneve med vandrestokke !!!

En tysk pilgrim fortæller, at han godt måtte have vandrestokkene med i flyet.
Jeg har før her på siden advaret mod, at pilgrimme forsøger at tage vandrestokke med op i flyet, da de kunne risikere at blive afvist i sikkerhedskontrollen. Nu - i går - skriver en tysk pilgrim, at han netop har taget et fly fra Geneve til Biarritz, hvor han havde sine stokke med op i flyet pakket sammen med rygsækken. Han oplyser videre, at der var andre pilgrimme med dette fly, som også havde stokkene med.
Jeg tror dog stadig, at jeg indlevere min rygsæk som baggage, selvom jeg læser flere "skrækhistorier" på nettet om pilgrimme, der må vente i dage nær lufthavne, fordi deres rygsække ikke kommer frem.
Her hans indlæg på tysk: Habe gerade eben die Security am Flughafen Genf zum Flug nach Biarritz passiert.
Kein Problem mit meinem Rucksack mit gefalteten Stöcken aus Karbon. (Handgrpäck)
Zahlreiche Mitpassagiere, offensichtlich ebenfalls Peregrinos, haben ihre Stöcke ebenfalls problemlos durchgebracht.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar