fredag den 15. januar 2016

God beskrivelse for en del af Camino Frances

Ind imellem finder jeg en "turist"- delbeskrivelse af et Camino-stykke, oftest Camino Frances, som er værd at bemærke, her et eksempel.
Joachim Lentz - tysk pilgrim - har for - forholdvis - nylig gået Camino Frances. Han har lavet en lille kortfattet "turistguide" for ruten delt op i sektioner. Jeg har netop modtaget 5 del, der går fra Leon til Astorga, som måske kan bruges af nogen. Her en adresse: http://www.outdoorer.net/jakobsweg-leon-astorga/
Man kan selv finde hans tidligere beskrivelse af Mezetaen mellem Burgos og Leon her: http://www.outdoorer.net/jakobsweg-meseta-burgos-leon/ Jeg ved ikke, om stykket mellem Astorga og Santiago er på vej.
Det er det tyske forlag, Outdoor, der "udgiver" disse beskrivelser på nettet. Outdoor har guider over stort set alle Jakobsveje i såvel Tyskland, som Frankrig og Spanien. De har - på tysk - meget detaljerede beskrivelser af veje m.m., men efter min opfattelse, et dårligt kortmateriale. Da jeg foretrækker gode kort i diverse guides, har jeg mere glæde af Rother Wanderführer, som desværre ikke har så mange Jakobsveje på deres udgivelsesliste, som Outdoor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar