mandag den 4. juli 2016

Du kan forlænge Camino Portugues med spirituel variant

De fleste, der går Camino Portugues, starter i Porto og tager turen til Santiago på ca 11 dage. Det synes en del pilgrimme er lidt for kort, og derfor skriver flere på nettet, at de har forlænget deres pilgrimsfærd ved at gå "Variante Espiritual des Caminho portugués ".
Varianten begynder i Pontevedra, hvor det siges at resterne af Sankt Jakob kom igennem på vejen til Santiago. Man drejer altså væk fra den traditionelle sti mod nord til Caldas del Rey. Først går du direkte vest til Poio, hvor der ligger et Sankt Jakobskloster.
Den første etape ender i Armenteira, hvor pilgrimme kan overnatte i Monasterio de Armenteira. Anden etape fortsætter til Villanova de Arousa. Her er der herberg, før pilgrimmene tager en båd overfjorden til Pontecesures, hvor den alternative rute igen mødes med Camino Portugues.
Du kan læse mere på denne flyer: http://www.osalnes.com/descargas/web/traslatio.pdf Ideen er, at man følger den vej til Santiago, som Sankt Jakobs kiste i følge "overleveringerne" var på. Du kan også se mere på denne hjemmeside: http://cadernosdalibania.blogspot.dk/2015/03/variante-espiritual-do-caminho.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar