fredag den 24. juni 2016

Hvis du vil reservere seng på Caminoen i forvejen !

De mange pilgrimme lige nu på Camino Frances får flere pilgrimme til at søge mod herberger med reservation.
Myrerstien, skriver en pilgrim om Camino Frances, i disse dage, hvor der er flere hundrede pilgrimme på hver etape mellem Saint Jean Pied de Port og Santiago daglig. Det betyder, at en del pilgrimme nærmest løber afsted til næste by for at være sikre på at få en seng. De pilgrimme, der har gået i Frankrig, ved, at det her er helt normalt at booke en seng i forvejen på et af de mange herberger af f.eks. Via Podiensis (Le Puy til Saint Jean Pied de Port.) Men det selvom mange herberger på Camino Frances - oftest kaldet Caminoen - stadig siger nej til reservering, er det blevet muligt flere steder. Nedenfor får du link med en liste, der viser hvilke steder du kan reservere, og hvor du ikke kan.
Der er en grundregel - som stort set passer. På Kirkelige, kommunale og andre non-profitherberger kan det sjældent lade sig gøre at reservere. På private herberger, hvor de lever af det, kan det lade sig gøre.
På denne webside finder du både en overskuelig engelsksprogede herbergsliste fra Saint Jean Pied de Port til Santiago, samt et lille skilt med Book Now , de steder, hvor du kan reservere plads i forvejen.
Her adresse på listen: http://www.hikingthecamino.com/book/guidebook-website-links

Ingen kommentarer:

Send en kommentar