fredag den 27. maj 2016

Nu viser skilte mod det nye pilgrimscenter i Santiago

7 måneder efter at det nye pilgrimscenter i Rua Carretas åbnede har bystyret i Santiago Compostella fået sat skilte op, der viser pilgrimme den rigtige vej.
Da undertegnede for snart tre uger siden gik ind i Santiago fra syd af Camino Portugues viste fine skilte pilgrimme mod Pilgrimskontoret - eneste problem var, at der på porten stod, at pilgrimskontoret var flyttet til en anden adresse. Nu 7 måneder efter flytningen skulle denne sag være i oden, skriver de lokale Galiciske aviser ikke uden en vis ironi. Det skal - dog derfor - også tilføjes, at undertegnede udenmærket viste, hvor det nye pilgrimskontor lå, idet der på nettet det seneste halve år har været mange skriverier og håndtegnede kort til det nye pilgrimskontor - også her på Jakobsvejen.dk .
I de seneste uger har både postvæsnet, samt diverse rejsebureauer åbnet filialer tæt på det nye pilgrimskontor, der stadig ikke har fået åbnet for alle de services, som er en del af det nye koncept, hvor pilgrimme efter endt pilgrimsfærd kan få hjælp til snart sagt alt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar