torsdag den 23. august 2018

Camino del Salvador Guide

"Trykt guide" af den kun 5 dage lange rute mellem Leon og Oviedo er fri på nettet.
Camino del Salvador og Camino Primitivo, der ofte gås i et stræk, er som undertegnede skrev i går min efterårs-pilgrimsvandring. Jeg omtalte i går, at jeg endnu ikke havde fundet en "trykt guide" for første del, nemlig Camino del Salvador. Det har jeg nu. Den ligger fri på nettet - oven i købet i en engelsksproget udgave. Den er lavet af Jose Antonio Gunarro og kan trykkes ud som pdf fra dette link: https://drive.google.com/file/d/0B61VvtkuNOwEMXpaM280YWtTTXM/view?pref=2&pli=1
Herfra skal lyde en varm tak for hjælpen. Og måske kan andre også få glæde af den. Jeg vil vil her i efteråret lave en artikel om min tur på Camino del Salvador.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar