søndag den 30. april 2017

Miám, Miam DoDo i ny udgave

Bedre sent end aldrig, men dog lidt sent, at jeg opdager at Miam,Miam, DoDo, til pilgrimsvandring i Frankrig nu udkommer i en anden udgave.
Jeg har gået pilgrimsvandring i Frankrig efterhånden en del gange, og den helt uundværlige guide efter min opfattelse er Miam, Miam Dodo, der har alle overnatningssteder med priser, standard m.m., samt spisesteder, butikker, vandposter, pengehæveautomater og meget mere. Nu ser jeg lidt sent, at Miam, Miam, DoDo på hovedruten i Frankrig GR 65, der går fra Le Puy til Saint Jean Pied de Port, nu er kommet i en ny udgave. Du kan se mere her http://www.chemindecompostelle.com/Selection/CarteFrance.html
Hvis du ikke ønsker at købe hele guiden (hvilket jeg anbefaler) kan du trykke - de ikke alt for gode kort ud fra ovennævnte websted.
Her et eksempel:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar