søndag den 1. oktober 2017

Pilgrimstræf: Skal du gå til Santiago i foråret ?

Om en måned, den 3. november, er der igen pilgrimstræf i det Storkøbenhavnske område. Denne gang i Sankt Knuds Lavards kirke i Lyngby. Mødet er også for nybegyndere.
I de seneste tre-fire år har en mindre gruppe pilgrimme - primært med katolsk baggrund, men også andre - mødtes til pilgrimstræf for at udveksle erfaringer og ideer til pilgrimsvandring i Europa. Der er tale om et uformelt pilgrimsforum uden medlemsskab og kontingent, idet gruppen bare er mødtes to gange årligt. Den praktiske planlægning af møderne er gået lidt på skift mellem pilgrimme med base i forskellige menigheder i Københavnsområdet. Møderne har hver gang fundet sted i en menighedssal, og næste træf er sat til fredag den 3. november kl. 17.00 i Sankt Knud Lavard i Lyngby. Træffet indledes med messe, hvorefter der er fællesspisning og frit samvær i menighedssalen.
Næste gang den 3. november har der været ønsker fra kommende pilgrimme om at høre noget fra "de garvede" om træning op til en Camino-Vandring, samt noget om de forskellige ruter. Derfor er netop disse to emner sat på som fast tema ved det næste træf, men det er også muligt at stille spørgsmål om alt andet fra herbergernes standard, pakning af rygsæk, bagagetransport eller hvad det nu måtte være. Mødet er åben for alle uanset konfession, samt for garvede pilgrimme og de, der skal afsted første gang eller bare vil høre lidt om pilgrimsvandring.
Af hensyn til indkøb af mad og drikkevarer vil arrangørerne gerne have tilmeldinger her på jakobsvejen@gmail.com
Har du en ide til, hvad der skal tages op på næste pilgrimstræf, er du også velkommen til at skrive til ovennævnte e-mail-adresse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar