mandag den 16. oktober 2017

Nordisk pilgrimsstævne i Maribo

Pilgrimme med udgangspunkt i den evangelisk lutherske kirke i Norden og i Hamborg holder weekend-pilgrimstævne i Pilgrimshuset i Maribo, der er tilknyttet Maribo Domkirke.
Der er oplæg med vurderinger af, hvordan pilgrimslivet trives i de nordiske lande, når pilgrimspræster fra folkekirken, De lutherske Kirker i Norden, samt Hamborg mødes til pilgrimsstævne i Maribo den 17. til 19 november, ligesom der gennem workshops sættes fokus på såvel praktiske som "åndelige" spørgsmål i forbindelse med pilgrimsvandring i primært de nordiske lande. Her emnerne: Elisabeth Lidell: Pilgrimsvandring over Luther-rosen; Andreas Blinkenberg: Herberger langs pilgrimsruterne. Hvad efterspørger pilgrimmene?; Martin Lind: Den kristne pilgrims menneskesyn; Einar Vegge: Relationen mellem det udadvendte og det inderlige i pilgrimsvandringen; Hans-Erik Lindström: Pilgrimsbevægelsens fremvækst og værdigrundlag.
Tilmelding senest 7. november til pilgrimspræst Elizabeth Knox-Seith på mailadressen: ELKN@KM.DK Mobil 0045 - 26 70 99 05

Ingen kommentarer:

Send en kommentar