lørdag den 26. august 2017

Filmen the Way : Hvor er den optaget ?

I følge nogle amerikaneres opfattelse blev Camino de Santiago først berømt, da filmen The Way gik over lærredet i USA. Nu er der lavet en hjemmeside, hvor du kan se hvor hver enkelt scene er filmet.
There is no doubt that "The way", the 2010 movie starring Martin Sheen, has been one of the most influential factors in popularizing the Camino worldwide, hedder det i begrundelsen for at lave en hjemmeside, hvor du kan se, hvor hver enkelt scene i filmen blev optaget, og så tilføjer det spansk/amerikanske firma bag opgørelsen over filmen dog: specially in the U.S.
Og der vel er næppe tvivl om, at filmen the Way er en af årsagerne til, at der i dag tales så meget amerikansk på Camino Frances, som tilfældet er, men pilgrimme med USA-pas udgjorde i 2016 stadig "kun" ca 5,5 % af de ialt 277.854, der gik til Santiago de Compostela i fjor. Trods det er der sikkert nogen, der vil morer sig over at se, hvor Martin Sheen slog sine folder som pilgrim på Caminoen. Og det kan ses på denne hjemmeside: http://caminofacil.net/en/the-way/
Der går iøvrigt forlydender om på nettet, at en film the Way nr. 2 er på vej !

Ingen kommentarer:

Send en kommentar