fredag den 22. marts 2019

Jakobsvejen og Google+

Google+ lukker og det betyder, at alle indlæg og kommentarer på Google+ bliver slettet.
Jeg (redaktør af www.jakobsvejen.dk) har en gang tidligere informeret om, at Google+ lukker, og at det selvfølgelig betyder, at indlægene her fra jakobsvejen.dk ikke længere kan ses der. Det er allerede et stykke tid siden, at indlæggene her fra Jakobsvejen blev lagt ud på Google+.
Men nu er jeg blevet informeret om, at Google+ begynder sletning af alle konti med artikler og indlæg fra den 2. april og frem. Da de - forholdsvis få - kommentarer, som læserne/brugerne her af siden har skrevet gennem årerne, alene ligger på Google+, vil de også blive slettet. Jeg fører dem ikke over til www.jakobsvejen.dk, så hvis nogen af læserne/brugerne ønsker at gemme noget fra Google+ er det nu, at det skal gøres.
Som bruger af www.jakobsvejen.dk er du velkommen til at skrive kommentarer direkte her til siden, men du kan også - som det har været den gængse fremgangsmåde indtil nu - skrive til mig på jakobsvejen@gmail.com , og jeg vil så forsøge at svare på spørgsmålene direkte, ligesom en del af spørgsmålene i anonymiseret form er blevet - og også fremover vil blive - brugt som grundlag for små artikler på hjemmesiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar