tirsdag den 19. juni 2018

Pilgrimsrabat på tog i Norditalien

På den nordlige del af Via Francigena i Italien er der nu 10 procent rabat på togbilletten, hvis du har pilgrimspas til Via Francigena.
Skal du til og fra en lufthavn til Via Francigena eller et andet sted med toget før og efter pilgrmfærden i dele af Norditalien, kan du nu få rabat på 10 procent på billetten. Det gælder i byerne (stationer med billetkontor i parentes) Palestro, Robbio, Nicorvo, Mortara (billet), Gambolò, Tromello, Garlasco, Gropello, Pavia (billet), Motta San Damiano, Albuzzano, Belgaum, Corteolona, ​​Santa Cristina, MIRADOLO Terme Chignolo Po', Lambrinia og Orio Litta, Milano Central (billet), Milano Rogoredo (billet) og Brescia (billet).
Billetten kan også købes via nettet www.viefrancigene.org/it/trenitalia til alle stationer. Men det kræver altså lige, at du har et "gyldigt" pilgrimspas i forvejen, som her forstås som et pas udsted af l’Associazione Europea delle Vie Francigene (AEVF), der står bag hjemmesiden: www.viefrancigene.org/it/credenziali .
Du kan stadig bruge andre pilgrimspas udstedt af kirker/bispekontorer m.m. til overnatning langs hele Via Francigena. Tograbatten er forhandlet på plads af l’Associazione Europea delle Vie Francigene (AEVF) med hjemmesiden (her engelsk) http://www.viefrancigene.org/en/ , der nærmest er en blanding af turistforening/salg hjemmeside og pilgrimshjemmeside/forening.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar