søndag den 18. december 2016

Camino Frances om vinteren !!!!

En engelsksproget hjemmeside har i december næsten daglige opdateringer fra en kvindelig veteranpilgrim, der lige nu befinder sig på Camino Frances.
Sybille ( vist nok en tysk pilgrim ) har gået et utal af pilgrimsvandringer og er netop i gang med en decembertur fra Saint Jean Pierd de Port mod Santiago. Sybille begyndte i Saint Jean Pied de Port den 2. december, delte turen over Valcarlos til Roncesvalles over i to, og tog en nat i Roncesvalles den 4. december sammen med 27 andre pilgrimm. Du er altså langt fra alene, hvis du går om vinteren.
Af hende beskrivelser fremgår det, at mange herberger og barer har lukket, men det er nok åbne overnatningssteder til, at man sagtens kan gå om vinteren. I går var hun nået Granon ( Herberget i kirketårnet), og hendes beskrivelser er meget informative. Derfor, har du en ide om at gå om vinteren, eller synes du bare, at det er spændende/sjovt/interessant at følge en pilgrim, der går på det tidspunkt, kan du følge med i Sybilles beretning på denne e-mail adresse: https://www.caminodesantiago.me/community/threads/camino-frances-in-winter.44511/
Her et lille - ikke særligt tydeligt - billede af Sybille hentet på samme hjemmeside. I går lørdag, kom den iøvrigt 99 pilgrimme ind til Santiago.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar