søndag den 17. april 2016

En pilgrim vender tilbage og går for en afdød.

En af de medspilgrimme, som den myrdede Denise Thiem, mødte på sin pilgrimsvandring op til mordet på hende i fjor, er vendt tilbage og gået "hendes rute".
Inden Denise Thiem blev myrdet påskedag, den 5. april i fjor, nåede hun - som næsten alle andre pilgrimme - at lære rigtig mange at kende på sin tur fra Saint Jean Pied de Port og de over 520 kilometer, som hun nåede at gå, før hun blev brutalt myrdet af en mand, der stjal hendes penge på stien mellem Astorga og Rabanal.
En af Denises pilgrimsvenner, den 54 årige italiener Lino Schifano ( se foto) er i følge den galiciske avis, el Correo Gallego, netop kommet til Santiago efter at have taget turen igen fra det sted, hvor Denise blev myrdet. Denise var en lille, men meget stærk kvinde. Hun kunne godt lide at gå alene, men var meget venlig og talte med alle på sin vej, siger Lino Schifano til el Correo Gallego.Jeg tænker stadig på de dage og måneder, der gik, før man fik hel klar besked om hendes skæbne. Liget og morderen ( der nu er bag lås og slå) blev først fundet et halvt år efter.
Du kan læse mere på denne hjemmeside: http://www.elcorreogallego.es/santiago/ecg/denise-tenia-deseo-llegar-santiago-ahi-homenaje/idEdicion-2016-04-16/idNoticia-991719/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar