søndag den 16. februar 2020

Porto Lufthavn til kystruten !

De to Camino Portugues-ruter ud af Porto giver pilgrimme mulighed for at skifte lidt mellem ruterne undervejs, men pt. er der en del anlægsarbejder omkring Porto Lufthavn nord for byen, der gør det lidt vaskeligere.
Det er muligt at gå direkte fra Porto Lufthavn til enten kystruten eller centralruten mod Santiago. Men pt er tunnelen under lufthavnen/landingsbanerne lukket og en del andre anlægsarbejder har gjort det vanskeligt for pilgrimmene at finde vej. En del danske pilgrimme er i denne tid i gang med at planlægge en tur af Camino Portugues, og det har givet en del spørgsmål, især spørgsmål til kystruten. Derfor følgende forslag til dem, der vil begynde på kystruten direkte fra Lufthavnen i Porto. I selve lufthavnen er der et turistinformationskontor. De uddeler gerne - og meget hjælpsomt - små kort ud til pilgrimme, der vil gå direkte til kysten, ligesom de informere om, hvilke muligheder der er "netop nu". I øvrigt er der også metro ud til kystruten, som kan benyttes.
Jeg har før skrevet om samme emne, og når tunnellen åbner igen gælder disse informationer stadig. De kan ses her: http://www.jakobsvejen.dk/2017/11/fra-porto-lufthavn-til-caminoen.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar