fredag den 21. februar 2020

Pilgrimstræf: Paris til Santiago

På et pilgrimstræf på Frederiksberg om 2 uger vil der bl.a. blive fortalt om en pilgrimstur fra Paris til Santiago i foråret 2019.
En lille gruppe veteranpilgrimme med primært katolsk baggrund har de seneste 5-6 år holdt pilgrimstræf to gange årligt for at inspirere hinanden og udveksle erfaringer om diverse pilgrimsruter. Pilgrimstræffene har været åbent for alle - uanset konfession, hvilket også en del kommende pilgrimme har gjort brug af gennem årerne. Så har du lyst til at være med næste gang om 14 dage, er du meget velkommen.
Træffet er fastsat til fredag, den 6. marts kl. 17.00 i Sankt Mariæ Kirke, Jens Jessens Vej 5, 2000 Frederiksberg. Træffene har gennem årerne fået en nogenlunde fast form; først messe i kirken kl. 17.00, hvorefter der er møde i menighedssalen med skiftende oplæg af en lille times varighed. Denne gang vil Jan Andersen, der i foråret 2019 gik fra Paris til Santiago, fortælle om sin tur. Derefter er der fællesspisning og mulighed for at drøfte alle typer pilgrimsspørgsmål om forskellige pilgrimsruter eller af anden praktisk art.
Af hensyn til indkøb til fællesspisning er det nødvendigt at melde sig til på forhånd. Det kan ske til jakobsvejen@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar