søndag den 1. december 2019

Så er Miam Miam DoDo 2020 på gaden

Skal du gå i Frankrig til næste år, er det fra i dag muligt at bestille den franske pilgrimsguide Miam Miam Dodo. Miam Miam Dodo er ikke bare verdens ældste pilgrimsguide, der stadig udkommer, men også for mange pilgrimme et must, hvis de går i Frankrig. Kortmaterialet var i mange år mere end mangelfuldt i Miam Miam Dodos forskellige guide, med da undertegnede gik fra Le Puy i foråret i år og smugkiggede i andre pilgrimmes Miam Miam Do Do måtte jeg indrømme, at de geografiske kort er blevet væsentlig forbedret, mens min egen favoritguide, Rother Wanderführer, var tydelig forringet med såvel forældede informationer, samt dårligere kortmateriale.
Du kan finde de forskellige 2020 udgaver af Miam Miam Do Do her http://www.levieuxcrayon.com/guide-randonnee-miam-miam-dodo
Og det mærkelig navn på guiden betyder (på babysprog) noget i retning af spise,spise, sove, sove. Miam Miam Do Do er kendt for at have stort set samtlige sove-,pause- og spisesteder, samt vandposter og indkøbsmuligheder med i guiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar