onsdag den 13. februar 2019

Flere muligheder for bagagetransport i Spanien

Det spanske Postvæsen og en del private transportfirmer servicerer efterhånden pilgrimme med bagagetransport på alle de mest benyttede pilgrimsruter i Spanien.
Jeg skal gå et stykke af Camino del Norte i foråret, er det muligt med bagagetransport på den rute, lyder spørgsmålet. Det kan besvares med et entydigt Ja.
Jeg ved, at Det spanske Postvæsen efterhånden har etableret bagagetransport på alle de mest benyttede Camino Santiago'er , og på flere af ruterne er der små og større transportfirmaer, der giver postvæsnet konkurrence. Priserne er generelt meget beskedne. Det spanske Postvæsen har desuden oprettet en hel hjemmeside om pilgrimsvandring, og du kan informere dig om alle de service der tilbydes på Camino del Norte her: https://www.elcaminoconcorreos.com/en/camino/camino-del-norte-the-northern-way . Hvis du ikke synes, at det er nok, kan du lede efter alternative transportfirmaer på andre spanske hjemmesider bl.a. http://www.mundicamino.com/ eller https://vivecamino.com/ eller http://caminodesantiago.consumer.es/
Her på www.jakobsvejen.dk kan du læse lidt om bagagetransport under Praktiske Oplysninger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar