onsdag den 24. januar 2018

Miam Miam Dodo 2018 er på gaden

Skal du gå pilgrimsvandring i år fra le Puy i Frankrig kan du købe den nyeste udgave af verdens ældste pilgrimsguide Miam Miam dodo på nettet.
Nettet har i stort omfang afløst tidligere tiders herbergslister, når det gælder praktiske informationer på pilgrimsvandringen om alt fra overnatning til indkøbsmuligheder og hævning af kontanter. Skal du gå i Frankrig er verdens ældste pilgrimsguide ( 1400-tallet), der indeholder alle praktiske informationer, nemlig Miam Miam dodo, måske stadig ikke så dårlig at komme i rygsækken, selvom den efterhånden vejer mere og mere.
Nu er 2018 udgaven for den mest trafikkerede pilgrimsrute i Frankrig GR 65/Via Podiensis/La Voie du Puy/Chemin de Compostelle (kært barn har mange navne) på gaden. Og det drejer sig altså om pilgrimsruten fra Le Puy i det sydlige Midtfrankrig ved Centralmassivet til Saint Jean Pied de Port ved Pyrenæerne, hvor flere ruter støder sammen i Camino Frances.
Du kan se mere om 2018 udgaven på denne hjemmeside: http://www.levieuxcrayon.com/guide-randonnee-miam-miam-dodo/guide-randonnee-compostelle-gr-65-voie-puy-et-variantes

Ingen kommentarer:

Send en kommentar