mandag den 8. oktober 2018

Næste pilgrimstræf - tilmelding

Næste pilgrimstræf finder sted fredag, den 9. november kl. 17.00 i Sankt Andreas Domnkirke i Bredgade i København.
Så er der kun en måned til næste pilgrimstræf i København, som annonceres her på www.jakobsvejen.dk. Det er det 8. træf indenfor de seneste 4 år - forår og efterår. Det er en lille gruppe veteranpilgrimme, der står bag pilgrimstræffene, hvor skiftende katolske menigheder i det storkøbenhavnske område har lagt lokaler til. Pilgrimstræffene er for alle interesserede - uanset kirkeligt tilhørsforhold. Programmet for næste træf er skåret over samme læst, som de 7 første.
Man mødes til messe kl. 17.00, derefter er der samvær i menighedslokalerne, hvor man begynder med et lille oplæg. Den 9. november vil Kenni Alsen fra Gilleleje, der i foråret gik sin første Camino (Camino Frances fra Saint Jean Pied de Port til Santiago) fortælle om sin tur, der blev en helt anderledes oplevelse.
Dernæst er der fællesspisning og fri snak, hvor der er muligt at stille alle typer spørgsmål om pilgrimsvandring, ruter m.m. til de mere garvede pilgrimme, der tilsammen har mange tusind kilometers erfaring på pilgrimsstierne.
Af hensyn til indkøb til fællesspisning vil arrangørerne gerne have tilmelding. Det kan ske med en mail her til jakobsvejen@gmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar