mandag den 29. oktober 2018

Advarsel ved indgangen til Leon !

Fodgængerbroen ved indfaldsvejene til Leon på Camino Frances er fortsat lukket. Pilgrimstien fører derfor i en bue opad et mindre højdedrag med smuk udsigt over byen. Stien er midlertidig, mens gangbroen er ved at blive sat i stand. Det har fået en pilgrim, der kalder sig MickMac til at advare mod at gå denne vej i regnvejr, han skriver på www.caminodesantiago.me : It is a very dangerous route with the pedestrian bridge still closed. It adds a couple of kilometres and turns into a wet hazardous decent not for the faint hearted. May I suggest you bus or taxi in to the city if you can. You have been warned !!!
Jeg gik turen i april i år - men ikke i regnvejr, og jeg husker den ikke som speciel farlig, men nød tværtimod den flotte udsigt over Leon. Men MickMac er blevet støttet af andre på hjemmesiden, så skal du ud at gå pilgrimsvandring her i vinter, er det måske en god ide at forhøre dig om forholdene på etapen umiddelbart før Leon.
Her et foto fra toppen af bakken med udsigt over Leon, hvor man kan se ned af stien, som det skulle være svært at gå på i vådt føre. Fotoet er taget 27. april i år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar