onsdag den 6. marts 2024

Camino Invierno: Nok et nyt herberg åbner

Camino Invierno bliver - formentlig - en af de helt store caminoruter i Spanien efterhånden, som der åbnes nye herberger, der gør det væsentligt nemmere at tilrettelægge en pilgrimstur.

Så blev det A Rua de Valeorras på Camino Inviernos tur til at åbne et nyt herberg. Der er overnatning i A Rua i forvejen, så behovet var ikke helt så udtalt, som da der blev åbnet et nyt herberg i A Pobra de Brollon i efteråret i fjor, hvor der ikke var nogen andre overnatningsmuligheder i forvejen. Men alligevel, den 15. marts åbner herberget i A Rua de Valeorras, og man kan forstå på diverse spanske medier, at den meget aktive pilgrimsforening for Camino Invierno presser på for yderligere nye herberg på Camino invierno.

Du kan - som sædvanlig - finde mere om det nye herberg i Rua på www.gronze.com:

https://www.gronze.com/galicia/orense/rua-valdeorras/albergue-peregrinos-rua , der har A Rua liggende som overnatningsby efter 3. etape. 

Jeg gik Camino Invierno for nu ca 1½ år siden. Jeg har lagt en pilgrimsdagbog ud her på siden

http://www.jakobsvejen.dk/2022/10/invierno-mm-caminodagbog.html

hvor jeg bl.a. skriver, at der skal åbnes flere herberger/overnatningssteder på ruten, hvis den skal blive den succes, som den lokale pilgrimsforening satser på.

Her et vægmaleri fra ruten, der viser Camino Inviernos forløb i en bue syd om Camino FrancesIngen kommentarer:

Send en kommentar