mandag den 5. september 2022

Lukkede herberg på San Salvador

Er det muligt at gå af San Salvador fra Leon til Oviedo her i september ?, lyder spørgsmålet, og svaret er Ja, men hver opmærksom på, at det kræver lidt planlægning, da der stadig er lukkede herberg.  De fleste på ruten er genåbnet ovenpå Coronapandemien, men herberget i La Robla er stadig lukket. Det samme gælder - det meget populære herberg - i  Benduenos. I La Robla er der et alternativt overnatningssted, men det gælder ikke for Benduenos. Det betyder, at man skal planlægge sin rute/dagsetaper lidt anderledes end jeg gjorde, da jeg gik  turen for nu 4 år siden. Du kan læse om min tur, hvor jeg fortsatte af Camino Primitivo til santiago, her: http://www.jakobsvejen.dk/2018/10/dagbog-fra-bjerg-caminoen.html

Se de aktuelle overnatningsmuligheder på hele ruten her: https://www.gronze.com/camino-salvador

Jeg har nævnt det før. www.gronze.com er som regel rigtig godt opdateret, når det gælder åben eller ikke-åben, men priserne halter bagefter. Mange overnatningssteder har de seneste måneder skruet prisen gevaldigt i vejret i takt med, at der er sket en eksplosionsagtig stigning i antallet af pilgrimme. Og jo tættere du kommer på Santiago - des højere prisstigning.  Disse prisstigninger har de "glemt" at informere www.gronze.com om. 

PS: Nu begynder antallet af pilgrimme, der kommer ind til Santiago i øvrigt at falde i forhold til rekordmånederne juli og august. I går kom der "kun" 1.800 pilgrimme ind. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar