mandag den 12. september 2022

På Caminoen i rullestol

Den hollandske pilgrim, Laura Feenstra, er nu på syvende år på vej fra Haarlem i Holland til Santiago. Og på trods af rullestolen er det ikke de nemmeste ruter, som hun har valgt at følge.

"Over centralmassivet i Frankrig i rullestol", Ja for pilgrimme som undertegnede er det som strabadserende nok med hjælp fra en stok, samt  et par omveje at gå fra Le Puy en Velay mod syd, fordi stien nogen steder er for stejl for mig. Men at klare den tur i rullestol. Ja, det gør hollandske Laura Feenstra, hvis rullestol også rummer et telt, hvis det skulle blive nødvendigt med en overnatning i det fri, og Laura er nu på 8. etape af sin lang tur og har indtil videre klare over 1.200 km af diverse ikke helt lette stier på sin vej. Her under en artikel fra i fjor, der er hentet i den franske avis: Le Progres, der kan læses i sin fulde længde her:

https://www.leprogres.fr/culture-loisirs/2021/09/05/laura-fait-le-chemin-de-st-jacques-de-compostelle-en-fauteuil-roulantHar du lyst til at følge Laura Feenstra på hendes tur i år fra Le Puy en Velay, så gå ind på hendes hjemmeside, som meget naturligt hedder: Rullestolspilgrimmen, der naturligt nok er skrevet på Hollandsk, men som nemt kan gå i en googleoversættelse. På hjemmesiden finder du tillige beskrivelse af hendes nu 8 etaper mod syd siden 2016.

https://rolstoelpelgrim.nl/en/wheelchair-pilgrim/


Ingen kommentarer:

Send en kommentar