tirsdag den 22. marts 2022

Santiago begynder "at ligne sig selv"

Der bliver igen i år pilgrimsmesser på ikke-spanske sprog.

På trods af krig i Europa og Coronapandemi er Santiago de Compostela begyndt at ligne sig selv fra før Coronapandemien. I weekenden kom der flere hundrede pilgrimme ind til Santtiago. I går mandag over 100 - langt fra de 1.000-vis vi så om dagen i højsæsonen før Coronapandemien, men for en martsdag midt i fastetiden før Påske - ret så pæne tal. 

Og næppe havde jeg forleden skrevet en lille artikel her på siden om at gå pilgrimsvandring i Frankrig, før jeg fik en mail fra en af de franske pilgrimsforeninger med deres Web-magasin, hvor jeg kunne se, at det nu var endelig besluttet, at der igen i sommersæsonen 2022 ville blive pilgrimsmesser på Fransk i Santiago - akkurat som før Coronapandemien.

Her et link til Webcompostella's hjemmeside: https://www.webcompostella.com/?mailpoet_router&endpoint=view_in_browser&action=view&data=WzE1LCI0NGNmYzQ4OGQwMDEiLDU0NiwiY241MWdyOGJzcHNnc2trODRja3djb2djb3NzY3MwZzgiLDE1LDBd

Og her en gengivelse af deres plakat med messetider, sammenkomster, omvisninger i katedralen i Santiago  i sommerhalvåret 2022:
Ingen kommentarer:

Send en kommentar