fredag den 19. november 2021

Spansk Avis advarer: Santiago kan være terrormål

Den spanske avis, el Correo Gallego, skriver, at Santiago de Compostela, som er symbol på kristendom, selvfølgelig må være et oplagt mål for muslimske terrorister. 

 "Det er selvfølgelig meget attraktivt for verden af ​​jihadistisk terrorisme," siger  direktøren for Instituto Internacional de Criminalística Aplicada , Luis Alamancos, i følge et referat  i el Correo Gallego,  om Santiago de Compostella, der årligt besøges af millioner af kristne. Luis Alamancos advarer om, at selvom Frankrig i høj grad har været hjemsted terrormål for islamisk ekstremisme, bør man i Santiago de Compostela være opmærksom på faresignaler. Han advarer imod, at alle går rundt og er bange, som det i en vis udstrækning er sket i et land som Israel. Men "Glem frem for alt ikke, at faren stadig er der" advarer han.

Du kan læse hele artiklen her: https://www.elcorreogallego.es/santiago/compostela-como-relevante-centro-religioso-es-objetivo-yihadista-de-primer-orden-GY9616998, hvor der er en opfordring om at man hæver "niveauet" på de la comisaría de la Policía Nacional de Santiago (Nationalpolitiet i Santiago).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar