lørdag den 7. marts 2020

Albergue lukket på grund af Coronavirus !

Så er det første herberg på Camino Portugues lukket op grund af frygt for Coronavirus.
Lukket midlertidig på grund af Coronavirus (Cerrado provisionalmente como medida preventiva por el Covid-19), hedder det kort og godt på www.gronze.com's hjemmesides herbergsoversigt på 14 etape af Camino Portugues i Albergaria-a-Velha, der ligger nogenlunde midtvejs mellem de to store portugisiske byer Combrai og Porto. Og det hedder videre på hjemmesiden: CERRADO DESDE EL 7 DE MARZO DE 2020 POR EL CORONAVIRUS (lukket siden 7. marts), altså fra i dag. Herberget i Albergaria-a-Velha havde i øvrigt lige åbnet den 1. marts efter vinterlukningen i november.
www.gronze.com giver ikke yderligere informationer om lukningen, meddelelsen med et link til hjemmesiden dukkede op her i postkassen på www.jakobsvejen.dk i aftes, mens undertegnede var til pilgrimstræf i sankt Mariæ Kirke på Frederiksberg, hvor "kun" 14 pilgrimme var mødt op for at høre om en pilgrimsvandring fra Paris til Santiago, langt flere havde meldt afbud eller blevet væk (coronavirus eller ?????).
Du kan se www.gronze.coms meddelelse her: https://www.gronze.com/aveiro/albergaria-velha/albergue-peregrinos-rainha-da-teresa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar