tirsdag den 25. august 2015

Pilgrimstræf i Sankt Vilhelms kirke i Hillerød


Træffet  er fastsat til torsdag, den 8. Oktober og begynder med messe kl. 17.00

Min første Camino” er temaet for pilgrimstræffet i Hillerød, der først er det andet pilgrimstræf, som katolske jakobspilgrimme har indkaldt til. Alle, uanset om de er katoliker eller ej,  er selvfølgelig meget velkomne til mødet i Hillerød.  I foråret mødtes  12. pilgrimme og pilgrimme in spe til pilgrimstræf i Sankt Mariæ Kirke på Frederiksberg, hvor det blev aftalt at forsøge at indkalde til nok et pilgrimstræf igen i efteråret, når ”pilgrimssæsonen” var ved at ebbe ud.  I mellemtiden har nogle stykker – ikke mange – spurgt, om det ikke var muligt, at det næste pilgrimstræf havde fokus på den praktiske side af planlægningen op til den første pilgrimstur, hvor de der ikke har gået før, men gerne vil eller overvejer at tage af sted kunne få noget praktisk viden.

Pilgrimstræffet den 8. oktober begynder med pilgrimsmesse kl. 17.00,. Efter messen er der samling i menighedssalen, hvor Keld Lauritzen vil komme med et kort oplæg med titlen: Min første Camino. Derefter er det ideen, at man kan snakke sammen på kryds og tværs, udveksle erfaringer og svare på spørgsmål af praktisk karakter til dem, der gerne vil høre mere om, hvordan man forbereder sig til pilgrimsvandring.

Der vil blive serveret lidt let aftensmad med pilgrimsvand – både rød og hvid. Af hensyn til indkøb m.m.  må interesserede gerne tilmelde sig på jakobsvejen@gmail.com.
Arrangørerne er med denne artikel ude i meget god tid, men det skyldes, at nogen op til pilgrimstræffet i foråret mente, at det blev annonceret for sent. Der skal nok komme en reminder på et senere tidspunkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar