onsdag den 12. august 2015

Amerikansk politiker skriver brev om forsvundet pilgrim

Den tidligere republikanske præsidentkandidat, John McCain, har skrevet til den spanske regeringschef  Mariano Rajoy om  den forsvundne Denise Thiem.
Det er nu over 4 måneder siden, at den 41 amerikanske pilgrim Denise Thiem sidst blev set sammen med en italiensk pilgrim i Astorga på Camino Frances, hvor hun havde været til påskemesse, søndag den 5. april. Der har ikke været et eneste livstegn fra hende siden og såvel det spanske politi og en del frivillige har ledt efter spor på pilgrimsruten mellem Astorga og Rabanal. Denise Thiems familie mener, at hun er forsvundet nær den lille by El Ganco ca 14 km fra Astorga. Familien mener, at hun er blevet bortført og muligvis slået ihjel.
Den tidligere republikanske præsidentkandidat, John McCain, har nu skrevet til den spanske regeringschef Mariano Rajoy og opfordret ham til at bede om, at det amerikanske politi FBI træder hjælpende til. John McCain lægger overfor amerikanske medier ikke skjul på, at det er for at lægge pres på den spanske regering efter, at Denise Thiems forældre har skrevet til den spanske regering og bedt om det samme.
Du kan læse mere om sagen på den spanske avis La Opinions hjemmeside på denne link: http://www.laopinioncoruna.es/sucesos/2015/08/11/mccain-pide-espana-recurra-fbi/984692.html

Ingen kommentarer:

Send en kommentar