torsdag den 22. februar 2024

Camino Mozarabe: Overnatning og etaper !

Camino fra Malaga: Det er muligt at gå ad afmærket sti/vej med overnatningsmuligheder hele turen fra Malaga til Santiago.

Jeg vil gerne her i marts eller april gå ad Camino Mozarabe, men jeg har svært ved at finde overnatning fra Malaga til Via de la Plata. Kan du hjælpe ?  Lyder spørgsmålet. Og det kan jeg, selvom jeg ikke selv har gået turen fra Malaga til Merida. 

Min normale favotithjemmeside ( gronze.com), når det gælder pilgrimsvandring i Spanien er ikke alene om at give gode oplysninger om Camino Mozarabe, - se her: https://www.gronze.com/camino-mozarabe  . Camino Mozarabe har en meget aktiv pilgrimsforening, som har lavet en rigtig god hjemmeside, hvor du kan finde mange oplysninger - også om de "billige" herberg, der er lavet primært til pilgrimme. Du kan se deres hjemmeside her: https://caminomozarabedemalaga.com/destino/de-malaga-a-santiago/

Jeg har ikke selv gået fra Malaga, så der er ingen personlige kommentar til ruten. Men du kan finde en del information om turen efter Merida her på siden (under Via de la Plata), hvor Camino Mozarabe mødes med Via de la Plata, som så er den "gældende rute" resten af vejen til Santiago.


Her et foto fra "indgangen" til Merida, hvor Camino Mozarabe fra Malaga efter ca 20 dage "flyder ind" i Via de la Plata.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar