onsdag den 8. maj 2019

Nu sejler grænse-færgen på Den portugisiske Kystrute

Det har i her i foråret været nødvendigt for pilgrimme på Caminho Portugues da Costa at tage "båd-taxi" mellem Portugal og Spanien. Men nu sejler færgen igen.
Der er - næsten - pendulfærgefart mellem Caminha i Portugal og A Pasaxe (A Guarda)i Spanien efter at der er sat en hel flot istandsat færge ind på ruten, som pilgrimme på Caminho Portugues da Costa benytter, når de skal passere fjorden ved Mino. Og efter få minutter på vandet skal urene stilles en time frem; eller som en finurlig medpilgrim sagde, da jeg i slutningen af marts sejlede med andre pilgrimme i en taxibåd over, da færgen ikke gik på det tidspunkt: Det tager en time og 3-4 minutter at komme over.
Jeg har skrevet om min tur på Caminho Portugues da Costa her på siden, den 11 april: http://www.jakobsvejen.dk/2019/04/caminho-portugues-da-costa-og-variante.html Og kan nu fortælle, at man for 1½ Euro kan komme med færgen over. Du kan læse mere på færgenselskabets hjemmeside: https://www.cm-caminha.pt/pages/1079 ; hvor de tillige hele tiden opdatere de aktuelle sejlplaner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar