fredag den 15. december 2017

Jakobsvejen.dk i 2018

Alle læsere af jakobsvejen.dk ønskes en velsignet juletid og et godt pilgrimsår.
Her lige før 3. søndag i advent går www.jakobsvejen.dk på "ferie", sådan at forstå, at siden kun opdateres sporadisk, ligesom mailen jakobsvejen@gmail.com på denne side af nytårsaften kun læses en gang imellem.
Siden jeg åbnede www.jakobsvejen.dk i 2014 er antallet af besøgende steget stødt og denne stigning fortsætter, ligesom flere og flere sender en mail. Jeg har derfor besluttet at fortsætte med at skrive om pilgrimsvandring på www.jakobsvejen.dk til næste år, idet interessen synes at være til stede.
Jeg egner mig dog ikke til Facebook og lignende sociale hjemmesider, så kontakten mellem de pilgrimme/læsere, der ønsker "at tale" med mig, foregår fortsat via mail (jakobsvejen@gmail.com). Lidt langsommeligt, men sådan har jeg nu besluttet, at det skal være. I er - selvfølgelig - fortsat velkommen til at kommentere indlæg eller skrive indlæg selv via Google+, men det er der indtil videre kun meget få, der har benyttet sig af.
Den mindre gruppe pilgrimme i hovedstadsområdet med primært katolsk baggrund, men heldigvis også andre, der i nogle år, forår og efterår, har mødtes til pilgrimstræf, besluttede på mødet i Lyngby i efteråret at holde næste træf, fredag den 16.marts kl. 17.00, i Sankt Vilhelms Kirke i Hillerød - altså inden for S-togsnettet. Ved mødet i Lyngby var der tilmeldt 23 pilgrimme, men med mandefald lige før mødet. Trods det var der stemning for at fortsætte.
Fotoet på denne pilgrims-julehilsen er taget på Via de la Plata i år - midtvejs på pilgrimsrutens længste etape med ca. 40 km mellem to overnatningssteder. Den romerske ruinby, Caparra ligger ca 400 km fra Sevilla og 600 km fra Santiago, og fortæller sin egen historie om menneskelig civilisation for 2.000 år siden. Herfra ønsker jeg alle læsere en velsignet juletid, Guds fred og alt godt, med håb om, at I får mulighed for at gå den pilgrimsrute i 2018, som I har ønsket jer.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar