torsdag den 23. maj 2024

Pilgrim og Jesuit: Pilgrimsvandring skal være en forvandlingsrejse !

Pilgrimsvandring er begyndt at handle for meget om forbrugerisme, markedsføring og reklame, skriver den irske jesuit og aktive Santiagopilgrim, Brendan MacManus, i en artikel på de irske jesuiters hjemmeside. "Jesuits in Ireland".

Pilgrimsvandring ad caminoen handler alt for meget om udstyr, tøj, og om at se rigtig ud. Caminoen skal i stedet være en pilgrimsrejse, en forvandlingsrejse. Det er ikke blot en overfladisk eller from transformation. Det er en barsk, jordnær, humaniserende oplevelse af udfordrende og ofte smertefuld forandring på vejen mod frihed, forløsning eller genfødsel. Brendan MacManus,SJ, mener, at udstyr og tøj fylder alt for meget i diverse pilgrimsforaer og på diverse pilgrimshjemmesider. Men du kan selv læse, hvad han mener på nedenstående link:

https://jesuit.ie/blog/brendan-mcmanus/the-8020-camino-rule-its-not-about-the-gear/?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR1ogfVg_JxXN1ED_bAyYWM1WvIVRUjrEI_7ok3LXWqD7i0FC8zPTV7RrJQ_aem_AWYjqPhp1eTO6NpO2U_6oFpmUNDYKuILmHjf-cZ3fV-T76enCcSMguOQw5HoLKn7C-v_kjlUNtSaFnlvEyFiRq34
Ingen kommentarer:

Send en kommentar