lørdag den 6. maj 2023

Caminovandring: Alder Ingen hindring

Der er stadig mange "gamle pilgrimme" på diverse Caminoruter - både i Spanien og andre lande med pilgrimsruter. Forleden gik der et brev ind i postkassen her på www.jakobsvejen.dk. Og jeg iler med at dele den med læserne af siden her:

Hej Jacobsvej

Vi - min mand og jeg har netop afsluttet Camino tur fra Porto til Santiago de Compostela. Vi bar vores bagage selv hele vejen. Det var ikke noget problem. Dog tog vi os den luksus, at bo på hoteller. Så sparede soveposer og mellemste køjer. Vi er hhv 67 og 71 år, men føler os ikke gamle 😊. Turen var en kombi af kystruten og den centrale rute. Vi er hooked og klar til at tage afsted igen.

KH
Annett

Tilbage er kun at ønske Annett og hendes mand Buen Camino. 
PS Jeg er selv en ældre herre (74 år) og jeg gik min seneste tur ad Camino Frances her i marts i år sammen med min yndlinspilgrim; der også er min kone, og som kun er nogle få år yngre end mig. Så ja, jeg er helt enig med Annett. Alder behøver ikke være en hindring.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar