onsdag den 2. februar 2022

www.gronze.com på engelsk ?

 www.gronze.com er efter undertegnedes opfattelse langt den bedste "pilgrimsguidehjemmeside", når det gælder alle former for praktiske informationer ved pilgrimsvandring i Spanien og Portugal, og den kan også sagtens bruges på nogle af de store ruter i Frankrig. Men den er - hører jeg ofte fra danske pilgrimme - desværre på spansk. 

Undertegnede er på trods af redigering af denne hjemmeside ikke nogen ørn til internettet og slet ikke til telefoner, som jeg nærmest farer vild i, hvis jeg prøver at bruge dem, som mine børn og børnebørn gør. Derfor bliver jeg ofte svar skyldig, når nogen spørger: Kan man få www.gronze.com på engelsk ? 

Nu har den det engelsksprogede pilgrimsforum på https://www.caminodesantiago.me/haft en længere disputs om, hvordan man bedst får www.gronze.com i telefonen med engelsk tekst. Jeg skal ikke gøre mig klog på de mange forslag, men her alene henvise interesserede til selve debatten med de mange forslag. Den kan læses her: https://www.caminodesantiago.me/community/threads/getting-gronze-com-on-my-phone-to-translate-into-english.72881/

1 kommentar:

  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet