onsdag den 12. juni 2024

Hvordan skal pilgrimsherberget indrettes ?

På den spanske pilgrimshjemmeside, www.gronze.com har Miriam Lopez skrevet en underholdende artikel om - ikke mindst - de mange nye privatejede herberger på Caminoerne i Spanien, hvor indretningen ikke altid er indrettet efter "kundernes/pilgrimmenes" behov.

Et link til artikel, samt et meget kort resume:

Det vigtigste for en pilgrimn er følgende: a) Tørring af vådt regntøj, tørring luftning af sko/støvler, samt gamle aviser til at komme i dem. b)  Vaskemaskine eller mulighed for håndvask af vasketøj, udendørs tørremulighed, samt tørretumbler  (som et must). c) Rene nemme badeværelser, gerne med bøjler til ophængning af vådt tøj, samt nok af toiletpapir, så der ikke pludselig bliver mangel på papir om natten.d) Køjesenge, der IKKE larmer, samt nemme og brugbare stiger til øverste køje.  Ingen automatiske lys, der pludselig blænder alle sovende midt om natten. e) Og så til det særlige: Er der et brugbart og godt køkken, jubler mange pilgrimme. 

Her et link til artiklen: https://www.gronze.com/articulos/albergues-camino-santiago-5-cosas-peregrinos-imprescindibles-y-otras-5-que-se-agradecen
Ingen kommentarer:

Send en kommentar