torsdag den 27. juni 2024

Camino Levante fra Valencia ?

Camino Levante går fra Valencia via Toledo og Avila til Zamora på Via de la Plata.  Kan du anbefale Camino Levante ?, lyder et spørgsmål, og her må jeg desværre melde pas, men vil i stedet henvise til andre hjemmesider. Sagen er, at jeg siden jeg i 2017 mødte nogle pilgrimme på Via de la Plata, der havde gået fra Avila (Sankt Therese af Avila), har jeg selv haft lyst til at gå turen. Men det er indtil nu aldrig blevet til noget. Så her er, hvad jeg ved.

En meget aktiv pilgrimsforening har i årevis slået på tromme for Camino Levante, der snor sig gennem Midtspanien udenom Madrid. Der er ca 800 km fra Valencia til Zamora, hvorfra der er ca 400 km til Santiago ad Camino Via de la Plate/Camino Sanabres.

Gronze.com har lidt om ruten, men har endu ikke hverken overnatningsliste eller detaljerede kort, så her to andre hjemmesider, der er værd at besøge. 

1) Camino Levantes pilgrimsforening: https://vieiragrino.com/

2) På den engelsksprogede hjemmeside caminodesantiago.me har der været et spor med utrolig megen information. Den finder du her:       https://www.caminodesantiago.me/community/threads/detailed-stage-planning-camino-de-levante-cami-de-llevant.68299/

Ingen kommentarer:

Send en kommentar